Køn
6 stk
6 stk
Alder
6 stk
6 stk
6 stk
6 stk
1 stk
Pris
6 stk
1 stk

Populære TV-figurer

Stort udvalg af legetøj, service m.m. med kendte og populære figurer fra TV. Du finder bl.a. Bamse & Kylling puslespil, sparebøsser, bestik og tallerken, bamser m.m. - Se også Kaj & Andrea, Cirkeline, Anna & Lotte, Peter Pedal og Hr. Skæg. Børnene kender dem alle fra TV og vil elske at få de dejlige figurer, så de kan lege med dem. Hos Abeungen pakker vi altid gerne din pakke gratis ind.

Læs mere - Populære TV-figurer

Alle børn kender de dejlige historier med Bamse & Kylling på utallige sjove eventyr - hos Abeungen har vi fundet spændende varer med Bamse & Kylling motiver. Se de farvestrålende puslespil og elegante sparebøsser i sølvplet og fortinnet og meget mere.

Stort udvalg af børnebøger med Peter Pedal, Cirkeline, Hr. Skæg og Bamse & Kylling. Se også de sjove vendespil og puslespil med bl.a.  Cirkeline og Hr. Skæg.

Børn vil elske at kramme Bamse og Kylling eller Anna og Lotte - søde bean bags bamser, der er klar til at tage med barnet ud på sjove eventyr. Du finder også Cirkeline, der som bekendt bor i en tændstiksæske.

Hos Abeungen pakker vi altid gerne din pakke gratis ind. Bestiller du inden kl. 13.00 på hverdage, sender vi din pakke samme dag.

Vi elsker de populære og kære TV-figurer, som tager børnene med ud på en fantastisk rejse til eventyrland, hvor alt kan ske. Derfor kan du selvfølgelig finde mange af børnenes foretrukne TV-figurer her hos os; Bamse & Kylling, Kaj & Andrea, Far til fire, Hr. Skæg, Disney figurerne fra Frost, Cirkeline og Peter Pedal. Se det store udvalg af bamser, dukker & dukketilbehør, børneservice, puslespil og sparebøsser med motiver af de populære TV-figurer. Populært legetøj der uden tvivl vil gøre lykke.

Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0