Praktisk børneudstyr
Køn
2 stk
2 stk
Alder
2 stk
2 stk
3 stk
3 stk
1 stk
1 stk
Pris
2 stk
2 stk

Praktisk børneudstyr

I denne kategori finder du et udvalg af smarte og praktiske produkter, som er en hjælp i hverdagen med børn. Som altid går vi ikke på kompromis med hverken kvaliteten eller sikkerheden. Se bl.a. den praktiske seat organizer til bilen, safe travelers table og tablet holder - gør køreturen med børn meget nemmere og barnet får flere muligheder for leg og underholdning undervejs.

Læs mere - Praktisk børneudstyr

Hos Abeungen finder du ikke barnevogne, tremmesenge m.m. - men det sker, at vi i vores søgen efter nye spændende varer finder produkter, som vi synes er helt specielle og unikke. Derfor har vi denne kategori med smart og praktisk udstyr, hvor du kan finde varer, der kan hjælpe både forældre og børn i en travl hverdag eller f.eks. på den lange køretur i bil eller i klapvognen. Som altid går Abeungen ikke på kompromis med kvalitet og sikkerhed.

Seat orgaziner er flot og smart tilbehør til børnebilen med lommer til drikkedunk, farveblyanter, madpakker og måske en lille gave til køreturen. Der er desuden plads til ipad, som er godt beskyttet. Seat organizer fåes i sort og sort/lilla.

Safe travlers table giver barnet mulighed for at samle puslespil eller f.eks. tegne under køreturen. Det lille bord er praktisk med høje kanter. Der er lommer på siderne, så der er godt styr på legetøjet til turen. Kan bruges til både bil og klapstol. Fåes i sort, rød og blå.

Der kommer løbende smarte og praktiske nyheder til.

Bestiller du inden kl. 14.00 på hverdage sender vi din pakke samme dag. Hos Abeungen er der altid gratis indpakning.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0