Riddere & tilbehør

Riddere & tilbehør

I denne kategori af drengelegetøj finder du seje og modige riddere, ridderborge og den uundværlige nar, som hører til enhver ridderborg. Lionheart Castle er en stor og flot ridderborg med utallige finesser og detaljer. Se også den modige Richard Løvehjerte, den farvestrålende nar og de seje riddere, der til hver en tid vil forsvare deres konge og kongens slot. Der kommer løbende nye og spændende ridderborge og riddere til i denne kategori – så hold godt øje med Abeungen.

Læs mere - Riddere & tilbehør

Le Toy Van laver suveræn legetøj til drenge i træ. Der er kræset for detaljerne, og legetøjet er solidt og med børns sikkerhed i fokus. Riddere og ridderborge er især drengelegetøj – og drenge vil elske de hemmelige rum og vindebroen, der holder fjenderne ude. Lionheart Castle er en flot ridderborg, hvor du kan tilkøbe dukker / riddere som f.eks. Richard Løvehjerte, modige og seje riddere – og den farvestrålende og sjove nar, der skal underholde kongen og hoffet efter lange kampe.  Kun fantasien sætter grænser for leg med ridderborgen og ridderne – legeværdien er høj og legetøj til drenge er af den bedste kvalitet.

Hos Abeungen elsker vi flotte ridderborge og seje riddere – derfor kommer der løbende ekstra tilbehør til. Så hold godt øje med Abeungen og vores Ridder tema – legetøj til børn online finder du hos Abeungen.

Vi pakker altid gerne din gave flot ind – gratis selvfølgelig. Bestiller du inden kl. 14.00 på hverdage, sender vi din ordre samme dag.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0