Pris
2 stk

Roommate

Roommate ønsker at skabe innovativt design, hvor der er højt til loftet og hjerterum - skønne detaljer til børneværelset. Roommate tager udgangspunkt i børnenes verden og det skinner tydeligt igennem i deres skønne sengetøj og legetæpper. Hos Abeungen finder du et stort udvalg af babysengetøj, juniorsengetøj, puder og opbevaring til børneværelset.

Læs mere - Roommate

Roommate er en dansk virksomhed, hvis mission er at skabe innovativt design til børn i alle aldre. Produkterne skal opfordre til leg, stimulere børns kreativitet og motorik. Roommate elsker flotte farver, humor og glæde - hvilket afspejles i deres skønne produkter.

Populær sengetøj til børn


Hos Abeungen finder du skønne sengesæt og legetæpper til baby. I sær de Nordiske Skove sengesæt er meget populære. Der er ikke gået på kompromis med kvaliteten.

Du kan også bestille nogle af Roomates sengesæt med navn på. Det er en perfekt barsels- eller dåbsgave, når du kan komme med en skøn gave med navn på. Det vil helt sikkert skabe lykke på gavebordet. Læs mere under gaver med navn.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0