Puder

Farvestrålende og søde puder til børneværelset. Puder til børn er både praktiske og med til at pynte børneværelset, så det ser indbydende og hyggelig ud. Se vores skønne udvalg af puder fra bl.a. Roommate, der har lavet de sødeste krammepuder, som er dejlig bløde og dejlige at putte sig ind til. Puder til børn og krammepuder passer sammen med både babysengetøj og boglommer fra Roommate.

Læe mere - Puder

Hos Abeungen finder du et stort udvalg af eksklusiv interiør til børneværelset. Se vores store udvalg af knager til børneværelset, bObles, opbevaring, puder, vægdekorationer, legetæpper og plakater.

Se de sødeste puder til børn, der vil pynte på børneværelset. Puderne er af den bedste kvalitet, og i skønne farver. Puder kommer eksempelvis fra Roommate, der også laver krammepuder, som er dejlige at putte sig ind til. Roommates puder passer sammen med baby- og junior sengetøj og opbevaring fra samme serie.

Bestiller du inden kl. 14.00 på en hverdag, sender vi din bestilling samme dag. Husk, at der er gratis fragt ved ordre over kr. 699,-.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0