Sengetøj

Sengetøj

Sengetøj til børn med navn og vers er noget ganske særligt. Børnesengetøj med navn er en personlig gave, der vil betyde meget for både barn og forældre.  Mange børn knytter et særligt forhold til deres dyne eller pude, fordi det rummer en velkendt tryghed. Derfor er det også en rigtig god ide med et sæt børnesengetøj, som har et unikt præg i form af navn eller vers og er skabt i blød og lækker kvalitet. Mange foretrækker også sengetøj til børn med navn, da det gør det lettere at holde "styr på stumperne" ved overnatning i børnehaven mv.  Har du et specifikt ønske, er du meget velkommen til at kontakte os, så undersøger vi mulighederne.

Børnesengetøj med navn

Sengetøj med navn og vers er et populært valg til barselsgave og barnedåbsgave. Hos Abeungen finder du et stort udvalg i baby- og juniorsengetøj både med og uden navn. Vi har sengetøj med vers fra "Elefantens vuggevise", "Du er min øjesten" og "Ole Lukøje". Derudover har vi udvalgt sengesæt fra Roommate, hvor det er muligt at brodere barnets navn på. Skønt og personligt. Har du et ønske eller en god ide til, hvad vi skal lave af sengetøj med navn på, så hører vi meget gerne fra dig. Vi er altid på udkig efter endnu mere sengetøj, der er muligt at sætte navn på - eller flere gode ideer til søde vuggeviser.

Har du dit eget sengetøj, som du gerne vil have broderet navn på - så hjælper vi dig gerne. Ring og forhør nærmere om priser og muligheder.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0