Smykkeskrin
Køn
8 stk
Alder
4 stk
4 stk
4 stk
8 stk
8 stk
4 stk
Pris
1 stk
7 stk

Smykkeskrin

Et smykke valgt med omhu er en smuk og personlig gave. Smykket følger barnet igennem barnsdomsårene, og bliver ofte gemt til den næste generation. Et smykkeskrin er en  populær og traditionel dåbsgave. Skrinet vil pynte på børneværelset, og beskytter samtidig de dyrebare smykker. Se desuden vores udvalg af sparebøsser, børnesmykker og dåbsattestæsker - fortinnet og i sølvplet.

Læs mere - Smykkeskrin

Smykkeskrin er smukke og er samtidig med til at pynte på børneværelset. Smykkeskrin er til både piger og drenge, men der er ingen tvivl om, at i sær piger kan få lang tid til at gå med at kigge på de mange dejlige smykker der efterhånden kommer til i smykkeskrinet.

Det er muligt at få graveret navn eller fødselsdata på nogle smykkeskrin. Smykkeskrin med navn og fødselsdata er en dejlig og meget personlig gave, som uden tvivl vil gøre lykke.

Hvis du har brug for hjælp til at vælge den helt rigtige dåbsgave, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0