Trækdyr
Køn
1 stk
1 stk
Alder
2 stk
2 stk
1 stk
Pris
2 stk

Trækdyr

Børn elsker dyr på hjul, som de kan trække med rundt i huset og tage med på tur. Hos Abeungen har vi fundet de sødeste trækdyr fra eksempelvis Teddykompaniet. Teddykompaniet går ikke på kompromis med kvaliteten og er kendt verden over for deres færdigheder indenfor bamser og plys. Se også elefanten Bodil, kendt fra Far til Fire filmene.

Læs mere - Trækdyr

Hos abeungen elsker vi trækdyr. Du finder et stort udvalg af trækdyr fra Teddykompaniet; Pindsvin, snegl, hund, mariehøne, kat og hund. Se også lille Pers søde elefant Bodil, kendt fra Far til Fire filmene.

Hos Abeungen har vi specialiseret os indenfor legetøj til baby. Du finder et stort udvalg af babylegetøj som er med til at styrke sanserne og motorikken. Se også de mange fine barselsgaver og barnedåbsgaver.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0