Sparebøsser
Køn
12 stk
17 stk
Alder
16 stk
16 stk
16 stk
16 stk
4 stk
Pris
5 stk
14 stk

Sparebøsser

En sparebøsse gør altid lykke på gavebordet til dåben. Det er en meget traditionel gave, og samtidig det perfekte sted at gemme pengegaver. Sparebøssen vil pynte på børneværelset. Husk altid at putte et par småmønter i sparegrisen inden gaven overrækkes, det siges at bringe lykke. Se også vores store udvalg af børnesmykker, smykkeskrin og dåbsattestæsker - fortinnet og i sølvplet.

Læs mere - Sparebøsser

Sparebøsser har i mange år været en populær dåbsgave, og er det stadig. Der er utrolig mange muligheder når det kommer til valg af sparegris. Der er næsten ikke det tema, som der ikke findes sparebøsser i. Det siges, at det er meget vigtigt at putte et par småmønter i sparegrisen inden den skal gives væk. Gammel overtro eller ej, så er det sjovt at få en sparegris, der allerede rasler ved udpakningen. Er du i tvivl om, hvilken sparebøsse du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0