Spil
Køn
3 stk
3 stk
Alder
3 stk
3 stk
2 stk
Pris
1 stk
2 stk

Spil

Spil er dejlig samvær og hygge - og lærerigt. Vi har fundet frem til spil, som børn helt ned til 2 år, kan få stor glæde af. Se vendespillet fra Boikido med de søde motiver. Vendespillet hører til Boikidos ECO Friendly serie med FSC certificeret træ og soya maling. Se også stave- og vendespil med Hr. Skæg, der er kendt fra TV. Der kommer løbende flere spil til som børn i alderen 2 - 8 år kan hygge sig med.

Mest populære

Læs mere - Spil

Hos Abeungen elsker vi kvalitets legetøj. Vi har et stort udvalg af bamser, biler, bObles, børnebøger, dukker og tilbehør til dukker, kreativ leg f.eks. "Lav dine egne flødeboller", musik, puslespil, sanse- og motoriklegetøj og trælegetøj. Du finder også spil til små børn, bl.a. vendespil i træ.

Boikido har lavet en suveræn ECO Friendly serie hvor alt træ er FSC certificeret, og malet med soya. Vendespillet er med søde motiver i skønne farver. Spillet anbefales fra 2 år, og er med til at styrke koncentrationen og hukommelsen.

Børn er vilde med Hr. Skæg som de kender fra utallige programmer fra TV. Hr. Skæg lærer børn om bogstaver og tal gennem leg og sang. Hos Abeungen finder du vendespil og stavespil med Hr. Skæg som henvender sig til børn fra 3/4 år.

Der kommer løbende flere spil til børn som passer til børn i alderen 2 - 8 år - så hold godt øje med os.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0