Spisetid
Køn
18 stk
19 stk
Alder
15 stk
16 stk
15 stk
15 stk
Pris
4 stk
9 stk
8 stk
21 stk

Spisetid

Med Abeungens farvestrålende og sjove børneservice er det ikke kedeligt at spise. Vores børneservice er nem for barnet at håndtere og spise med. Leder du efter en barselsgave, dåbsgave eller en børnefødselsdagsgave kan vi varmt anbefales vores spisesæt med krus og bestik i rustfrit stål. Se det populære H.C. Andersen børneservice fra Friisenborg med motiver fra de dejlige eventyr, kan sammensættes efter dine ønsker og behov.

Læs mere - Spisetid

Spisetid kan være en udfordring for forældrene. Den ene dag spiser det lille barn med stor appetit, og dagen efter vil det ikke spise. Det kan være en hjælp at have nogle søde, sjove og spændende billeder at kigge på under middagen. Barnet kan let forholde sig til en historie om zebraen, der leder efter mad på tallerkenen. Kun fantasien sætter grænser. Happy plate hjælper desuden forældre med at anrette maden, og med hjælp af et sjovt ansigt er maden straks mere interessant.

Hos Abeungen finder du et stort udvalg i børneservice - og der kommer løbende mere til. Vi har kopper med tud, kopper med hank, krus, børnebestik, dybe tallerkner, flade tallerkner og de populære tallerkner med rum. Vi forhandler hele Friisensborgs dejlige serie i lækre farver og med skønne motiver.

Børneservice er en god ide til babyshower, og vil uden tvivl gøre lykke. Se også det søde børneservice med Lille Pers elefant Bodil, Cirkeline, Kaj & Andrea og Bamse & Kylling. Det er muligt at kombinere en tallerken med Lille Pers elefant med bamse Bodil, der kan trækkes i snor. Eller hvad med en Bamse & Kylling spisesæt med en Bamse vedlagt? En sød og anderledes gave til babyshower, barselsgave og barnedåbsgave.

Vi pakker altid meget gerne din gave ind.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0