Stofbleer
Køn
1 stk
1 stk
Alder
2 stk
2 stk
Pris
2 stk

Stofbleer

Vi har søde og lækre stofbleer til baby i forskellige farver og størrelser. Stofbleer er uundværlige til baby - brug stofbleen til badet, til spisetid, og når baby skal pusles eller sove. De stofbleer du finder hos Abeungen er alle af en lækker kvalitet og en god størrelse, så du kan bruge dem til mange forskellige formål - også uden at bleen ændrer form eller farve. Stofbleerne er af en rigtig god kvalitet, og en god gaveide til barselsgave og barnedåbsgave.

Mest populære

Læs mere - Stofbleer

Vi har længe været på udkig efter de helt rigtige stofbleer, som har den rigtige kvalitet og størrelse. My Teddy har de lækreste stofbleer i store størrelser, der gør det lettere at anvende stofbleen til bad, spisning og svøb. Motiverne er søde, og passer til My Teddys øvrige produktserie med elefanter og giraffer.

Freds Worlds stofbleer er lavet af 100%  økologisk bomuld - og er en sand fryd for baby. Hos Abeungen finder du et stort udvalg af økologisk babytøj fra Freds World. Vi har også økologisk sengetøj og badeslag fra Freds World.

Stofbleer er en god gaveide til barselsgave og barnedåb. Hos Abeungen pakker vi altid gerne din gave flot ind - uden ekstra omkostninger for dig.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0