Suttekæder & hagesmække

Suttekæder & hagesmække

Giv en personlig og sød dåbsgave. Se vores suttekæder og hagesmække med navn på. En rigtig sød gaveide, der uden tvivl vil gøre lykke. Vi kan derudover varmt anbefale badeslag med navn på hætten, sutteklude med navn og fødselsdata eller legetøj, som eksempelvis Noahs Ark med navn på taget. Den perfekte barselsgave og dåbsgave.

Læs mere - Suttekæder & hagesmække

Hos Abeungen finder du suttekæder og hagesmække både med og uden navn. Leder du efter den personlige gave, kan vi varmt anbefale suttekæden med navn på. Vælg en suttekæde i mellem det store udvalg af farver. Ønsker du en anden farve end en, der er præsenteret her, er du altid velkommen til at kontakte os.

En populær gave hos Abeungen er et sæt med en hagesmæk og en suttekæde i samme farve. Mange vælger at give sættet i forbindelse med en barsels- eller dåbsgave.

Vi er altid på udkig efter endnu flere hagesmække og suttekæder med navn på. Har du en god ide, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi vil gøre vores aller bedste for at imødekomme dit ønske.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0