Sutteklude
Køn
12 stk
15 stk
Alder
20 stk
20 stk
18 stk
2 stk
Pris
4 stk
16 stk

Sutteklude

Se vores store udvalg af sutteklude, som leveres både uden og med navn på. På mange af Abeungens sutteklude er det muligt at få barnets navn og fødselsdata broderet på kluden - en populær og anderledes barselsgave og dåbsgave, der altid gør lykke. Se mere under "Gaver med navn". Af andre populære navnegaver kan nævnes, badeslag med navn på hætten, legetøj med navn på og børnesengetøj med vers fra blandt andet "Elefantens vuggevise".

Læs mere - Sutteklude

Hos Abeungen kan vi slet ikke få nok af nusseklude. Vi har derfor et stort udvalg med de dejligste og blødeste nusseklude med søde dyr og bamser. Den kloge ugle i stærke farver fra My Teddy er utrolig populær, og fås i farverne, blå, pink og orange. Teddykompaniets sutteklude er også et populært valg, og det kan være svært at vælge mellem de skønne dyr, der blandt andet omfatter kat, big ear elefant, tiger, Alf, Fanny, Robin, Teddy Baby love bamse og kanin.

Det er muligt at få navn og fødselsdata på flere af suttekludene. Det er en perfekt gaveide, hvis du leder efter en mere personlige gave. Se mere under "Gaver med navn".

Vi har brugt lang tid på at finde frem til de bedste sutteklude på markedet. Suttekluden giver tryghed til barnet, og skal derfor være af top kvalitet, dejlig blød og praktisk. Langt største delen af Abeungens sutteklude kan vaskes ved 40 grader.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0