Tallerkner
Køn
6 stk
6 stk
Alder
6 stk
6 stk
6 stk
6 stk
Pris
4 stk
2 stk
4 stk
10 stk

Tallerkner

Hos Abeungen finder du et stort udvalg af børneservice, herunder dybe og flade tallerkner og de praktiske og populære tallerkner med rum. Du kan sammensætte tallerkner til børn med krus og bestik, der matcher i farve og motiver - se melamin børneservice fra Friisenborg med motiver fra H.C. Andersens eventyr. Vi har også gavesæt med børneservice, som er et populært valg til barnedåbsgave.

Læs mere - Tallerkner

Hos Abeungen finder du et stort og varieret udvalg af farvestrålende børneservice med dejlige motiver. Vi har krus, kopper med hank, bestik, dybe tallerkner, flade tallerkner og tallerkner med rum. Du kan sammensætte børneservice til et sæt - en populær barselsgave og barnedåbsgave.

De søde motiver på børnetallerkner gør spisetiderne lidt sjovere. Tallerkner med rum er praktiske og sjove for børn, der kan gå på opdagelse og lede efter sjove figurer under maden.

Se også de elegante gavesæt med børneservice. Hos Abeungen pakker vi altid gerne din gave flot ind - helt gratis. Der er fri fragt ved bestillinger over kr. 699,-.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0