Køn
35 stk
38 stk
Alder
41 stk
44 stk
46 stk
16 stk
6 stk
1 stk
Pris
9 stk
26 stk
13 stk

Teddykompaniet

Teddykompaniet sælger bløde og søde bamser samt babyudstyr med stor succes. Teddykompaniets produkter er populære på grund af bamsernes bløde kvalitet, der samtidig kan vaskes - og de mange fine detaljer på produkterne. Teddykompaniet er perfekte til barselsgave og barnedåbsgave. Hos Abeungen finder du et stort udvalg af trækdyr, bamser, sutteklude, rangler og sjov til badet.

Læs mere - Teddykompaniet

Teddykompaniet er et familiedrevet svensk firma. Firmaet har specialiseret sig i bløde tøjbamser, babyprodukter og gaver til de aller mindste. Teddykompaniets produkter er utrolig populære pga den bløde kvalitet og søde motiver - størstedelen af deres produkter kan vaskes ved 40 grader. En rigtig fin detalje, når de kære små tager deres bedste ven med på tur rundt i hele huset.

Teddykompaniet er det bevidste valg til baby


Hos Abeungen finder du et stort udvalg af Teddykompaniets produkter. Vi vælger hver sæson mange af deres nyheder, da vi er vilde med kvaliteten og de utrolig søde designs. Så hold godt øje med Teddykompaniet på Abeungens hjemmeside, der kommer løbende nye varer til.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0