Telte & tunneler
Køn
2 stk
4 stk
Alder
2 stk
2 stk
1 stk
Pris
3 stk
1 stk

Telte & tunneler

Stort udvalg af sjove og farvestrålende legetelte og legetunneler. Børn elsker huler og hemmelige rum, hvor de kan gemme sig og holde hemmelige møder med vennerne. Se de flotte forskellige designs i skønne farver. Legetelte og legetunneler er af en god kvalitet, der kan holde til børns leg igen og igen. Se også de søde legetæpper og børnemøbler fra Kids Concept.

Legetelte & tunnel

Hemmelige møder og skjulte skatte - børn elsker at gemme sig i legetelte og legetunneler. Hos Abeungen finder du et varieret udvalg af legetelte og legetunneler, bl.a. prinsessetelte, riddertelte og legetelte i mange skønne farver. Du kan finde legetunnelser der passer til de forskellige legetelte - sjov leg og underholdning med at kravle igennem tunnelen, alene eller sammen med vennerne.

Se også det store udvalg af børnemøbler fra Kids Concept, der står for kvalitet og sikkerhed. Du kan kombinere de klassiske børnemøbler med de farvestrålende legetelte og legetunneler - indretning af børneværelset har aldrig været nemmere.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0