Halloween

Halloween

I denne kategori finder du "uhyggelige" ting og sager til halloween. Pynt op med skrækkelige og uhyggelige halloween spøgelser og edderkopper - børn vil elske de farvestrålende og søde, men "meget" uhyggelig effekter. Se også de mange flotte børnekostumer, f.eks. spider princess, Spiderman, Batman og den farvestrålende dinosaurus og monster.

Lsæ mere - Halloween

Hos Abeungen finder du et stort udvalg af bordpynt med mere til halloween. Se de "uhyggelige" ophæng med edderkopper og græskar - små slikbokse med skelet og spøgelse, servietter og tallerkner. Alt hvad du behøver for at lave en rigtig uhyggelig halloween.

Leder du efter uhyggelig udklædningstøj til børn til halloween finder du også et stort udvalg af kostumer bl.a. Spiderman, Batman, små drager, monster, dinosaurus, sørøver, spider princess, piratpige og meget andet. Se også vores ansigtsmaling, der er uden paraber. Prikken over i`et til en sjov og meget uhyggelig halloween - hvor også de helt små kan være med.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0