Pirater & sørøvere
Køn
1 stk
1 stk
Alder
1 stk
1 stk
1 stk
Pris
1 stk

Pirater & sørøvere

I denne kategori finder du farvestrålende bordpynt til at holde den sejeste pirat og sørøver børnefødselsdagsfest. Se de flotte party bags til snack og overraskelser, sørøverhatte, seje tatoveringer og det flotte sørøverskib til at stå midt på bordet med cupcakes - pyntet med farlige sørøvere, der holder øje med det store hav. Der er lagt op til en festlig børnefødselsdagsfest med masser af sørøvere og pirater.

Læs mere - Pirater & sørøvere

Ohøj - er du klar til den sejeste pirat og sørøverfest? Hos Abeungen finder du et stort udvalg af tilbehør til temafesten til børnefødselsdagen. Vælg mellem de mange forskellige tema børnefødselsdagsfester og find lige netop det tema, som dit barn ønsker at fejre dagen med. Pirat og sørøver tema bliver sjovt med det store, flotte sørøverskib midt på fødselsdagsbordet med flot udsmykkede sørøverkager. Se også party bags med pirater, sørøverhatte, tatoveringer, kopper og tallerkner med pirater. En sjov og farvestrålende børnefødselsdagsfest, der uden tvivl vil gøre lykke hos alle gæsterne.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0