Prinsesser
Køn
1 stk
Alder
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
Pris
1 stk

Prinsesser

I denne kategori finder du et stort udvalg af tilbehør til at holde den dejligste prinsesse børnefødselsdag. Se det store udvalg af servietter, party bags, indbydelser med prinsesser, kopper og tallerkner og cupcake kit med prinsesse tema. Prikken over i`et er prinsessekronen til alle de små prinsesser. Hos Abeungen sender vi dag til dag.

Læs mere - Prinsesser

Hos Abeungen finder du et stort udvalg i bordpynt og tilbehør til børnefødselsdagen. Vi har fundet forskellige temaer til børnefødselsdagen, så du let kan finde det tema, som passer lige netop til jeres børnefødselsdag. Vi har fundet frem til elegant og smuk bordpynt til prinsesse børnefødselsdagen, som uden tvivl vil gøre lykke.

Se de flotte servietter, tallerkner, kopper, prinsessekroner, indbydelser og cupcake kit, så du kan bage de smukkeste prinsesse kager. Alt hvad du behøver for at give dit barn den dejligste børnefødselsdag med alle vennerne.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0