Riddere

Riddere

I denne kategori finder du flot bordpynt og tilbehør til at holde den sejeste ridder børnefødselsdagsfest. Se f.eks. den flotte ridderborg til at stå midt på bordet med riddere og den uhyggelig drage. Derudover finder du flotte party bags, kopper, tallerkner og servietter - alt hvad du har brug for at forberede den dejligste ridder børnefødselsdagsfest. Prikken over i`er er hatten/ridderhjelmen.

Læs mere - Riddere

Stort udvalg af bordpynt og tilbehør til børnefødselsdagen. Vi har lavet forskellige temaer til børnefødselsdagen, så du let kan finde lige netop det tema, som dit barn ønsker til børnefesten. I denne kategori finder du alt, hvad du skal bruge for at lave den dejligste ridder fest med skønne og seje motiver. Se de forskellige tallerkner, kopper, servietter, party bags til snack og overraskelser, cupcake kit og den store, flotte ridderborg til at stå midt på bordet. Til ridderborgen hører der både riddere og en farlig drage med.

Se også riddertatoveringer og ansigtsmaling uden paraber, som er med til at gøre børnefødselsdagen med riddere som tema endnu mere festlig.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0