Tillykkekort
Køn
4 stk
2 stk
Pris
8 stk

Tillykkekort

Køb et smukt håndlavet kort fra Lindberg Design, og send en personlig hilsen sammen med gaven. Du finder tillykkekort til barselsgaven, barnedåbsgaven, julegaven og fødselsdagsgaven. Se også de elegante kort med motiver fra H. C. Andersens eventyr fra Friisenborg. Hos Abeungen er indpakning altid gratis. Skriv hvilket farve bånd du ønsker i "bemærkninger" under leveringsoplysninger. Vi vedlægger gerne indpakningspapir og bånd, hvis du selv ønsker at pakke gaven ind.

Læs mere - Tillykke kort

Smukke og håndlavede tillykke kort - det er prikken over i`et. Send en hilsen med din gave med et smukt kort fra Lindberg Design. Alle kort er håndlavet og designet af Mette Lindberg.

Elegante og klassiske tillykkekort fra Friisenborg i sort/hvid med motiver fra H.C. Andersens eventyr.

Vi skriver gerne et kort for dig, og sender det sammen med din gave. Alle kort bliver skrevet i hånden, så det personlige når helt ud til modtageren af gaven. Skriv den ønskede tekst under "bemærkninger", så tager vi os af resten.

Husk, at vi altid pakker gaven ind - gratis - hvis du ønsker det.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0