Trædyr
Køn
6 stk
6 stk
Alder
5 stk
6 stk
2 stk
1 stk
1 stk
1 stk
Pris
2 stk
5 stk

Trædyr

Flotte trædyr fra tyske Holztiger. Dyrene er med mange fine detaljer og en blød overflade. Alle dyr er håndlavede af enten ahorn- eller bøgetræ. Trædyrene er malet med vandfarver, uden giftige stoffer - og de fine ��rer i træet kan stadig ses. Alle dyrene anbefales til børn over 3 år. Dyrene er uensartet på grund af håndværket - og en sand fryd for øjet. Fantastisk kvalitet - og en samler værdig. Vil helt sikkert gøre lykke hos både små og større børn.

Læs mere - Trædyr

Abekat, kænguru, løve, zebra, giraf, krabbe, delfin, hest, ko, kat, mus, svane - smukke dejlige dyr fra savanen og vores egen skønne natur i Danmark.

Holztiger laver de smukkeste trædyr af ahorn- og bøgetræ. Alle dyrene af træ er håndlavede, malet med vandfarver, uden giftige stoffer - og hvor de fine årer i træet stadig er helt synlige.

Dyrene er i en fin størrelse, så de er perfekte at lege med og smukke at have stående på hylden i børneværelset. Alle trædyr fra Holztiger anbefales til børn over 3 år.

Dyrene er med mange fine detaljer og kvaliteten gør dem særdeles attraktive. Vil uden tvivl gøre lykke hos både små og større børn.

Hos Abeungen pakker vi altid gerne din gave flot ind - og bestiller du inden kl. 14.00 på hverdage, sender vi din pakke samme dag.

Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0