Legetøj til udelege
Køn
15 stk
18 stk
Alder
6 stk
19 stk
19 stk
9 stk
Pris
1 stk
8 stk
12 stk

Udeleg

Udeleg giver glade og sunde børn - og samtidig udvikler børn sig gennem leg ude i vores dejlige natur. Se vores store udvalg af udendørs legetøj til børn. Udelegetøj er perfekt til sandkassen, udeleg i haven, skovtur eller en sjov strandtur. Børn elsker at lege udenfor, og ofte er det de små ting der fanger børnenes interesse. Kun fantasien sætter grænser for sjove udelege, og mulighederne er mange - med det sjove udelegetøj er der lagt op til mange timers god underholdning for børn ude i naturen.

Læs mere - Udeleg

Børn elsker at udforske naturen. Vandpytter og mudder er sjove at springe rundt i, og mudderkager smager bare bedst. Langt de fleste børn nyder at blive snavset af dejlig leg ude i haven. Den friske luft giver sunde børn med røde kinder, og udeleg er med til at udvikle børnene.

Udelegetøj til børn


Hos Abeungen finder du et stort udvalg af redskaber til udeleg. Vi har sjov udelegetøj til stranden, legetøj til sandkassen og udeegetøj til haven. Kvaliteten er i top, og udelegetøjet er i skønne farver med sjove motiver. Hos Abeungen sender vi din bestilling samme dag, hvis du bestiller inden kl. 14.00 på hverdage - snart er det endnu sjovere at lege udenfor med sjovt udendørs legetøj.

Vi har en skøn serie af udelegetøj til stranden, som blandt andet indeholder spande, skovle og sjove figurer, der kan lave de fineste aftryk i sandet. Se også den magiske pose, der er perfekt til at hente vand i, sand eller samle muslingeskaller i.

Leg du fanger de smukkeste sommerfugle i haven - børn elsker at prøve at fange fugle og sommerfugle, selv om det aldrig lykkes. Se også vores udelegetøj til haven, "Bug house", hvor du kan huse snegle og andre småinsekter. Husk at fodre dyrene!

Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0