Vægdekorationer
Køn
4 stk
5 stk
Alder
2 stk
2 stk
Pris
9 stk

Vægdekorationer

Prikken over i`et til børneværelset - flotte og farvestrålende vægdekorationer. Hos Abeungen elsker vi vægdekorationer, og udvalget bliver løbende udvidet. Leder du efter søde dyremotiver, prinsesser eller traktorer - så se nærmere på det spændende udvalg nedenunder. Hos Abeungen går vi ikke på kompromis med kvalitet og sikkerhed. Dag til dag levering ved bestilling inden kl. 14.00 på hverdage.

Læs mere - Vægdekorationer

Det behøver ikke være svært at indrette et dejligt børneværelse i skønne farver.  Hos Abeungen finder du et stort udvalg af børnemøbler og tilbehør til børneværelset - og vi går ikke på kompromis med kvalitet og sikkerhed.

Vægdekorationer er med til at skabe hygge og en dejlig stemning på børneværelset. Udvalget - som løbende udvides - gør at du kan vælge netop det tema du ønsker til dit barns værelse, eller måske et tema som barnet sætter stor pris på.

Udover vægdekoration kan du eksempelvis bruge wallstickers som dekorationen til at udsmykke møbler med. Se f.eks. de hvide børnemøbler fra Kids Concept - du kan lave smuk udsmykning med vægdekorationer på børnemøblerne, helt efter din egen fantasi. En anderledes og sjov ide.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0