Køn
2 stk
1 stk
Alder
1 stk
1 stk
1 stk
Pris
1 stk

Viga

Viga har produceret trælegetøj i mere end 15 år. Legetøjet er farvestrålende og med skønne motiver, der er genkendelige for børn. Viga er kendt for deres store udvalg af kvalitets legetøj. Hos Abeungen funder du de populære minibiler; ambulance, brandbil, kran bil, lastbil, politibil og taxaen. Derudover har vi legekøkken, stableklodser og bilbaner.

Mest populære
Legekøkken med tilbehør, hvid - Viga
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 699,00
DKK 649,00
  

Spar DKK 50,00
Info / Køb
Legekøkken med tilbehør, rød - Viga
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 699,00
DKK 649,00
  

Spar DKK 50,00
Info / Køb
Legekøkken med tilbehør, lime - Viga
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 699,00
DKK 649,00
  

Spar DKK 50,00
Info / Køb

Lsæ mere - Viga

Viga har eksisteret i over 15 år, og har specialiseret sig i trælegetøj, spil og børnemøbler. Viga har fokus på at designe og producere kvalitetslegetøj, hvor børns sikkerhed og læring er i højsæde. Viga er et kinesisk firma med fingeren på pulsen, hvad angår europæiske trends og kvalitet.

Solidt og farvestrålende legetøj fra Viga


Hos Abeungen finder du mini biler, stableklodser, bilbane og køkken - alt legetøj fra Viga er blandt Abeungens absolut bestsellerter og der kommer løbende spændende nyheder til.

Abeungen elsker trælegetøj - som kan holde til leg igen og igen. Vigas produkter er robuste og i skønne farver. Mini bilerne er nemme at holde med de små hænder og der kommer fart på hjulene når legen først er kommet godt i gang. Mini bilerne koster fra kr. 25,- stk. Legekøkkenet er elegant og med mange detaljer, der flittigt bruges af den lille kok. Der følger køkkenredskaber med, og som i alle rigtige køkkener er der vask og komfur.

Vi pakker altid gerne din gave ind, og bestiller du inden kl. 14.00 på hverdage, sender vi din pakke samme dag.


Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0